Menu
Menu

Disseny Amb Vidre

Fusteria d'alumini i pvc a Vilassar de Mar

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

27 anys portant confort a la teva llar. En Disseny Amb Vidre, som especialistes en fusteria d'alumini i pvc. Solament treballem amb els millors materials per garantir-te uns resultats finals de gran qualitat. Amb nosaltres, la teva garantia és per a tota la vida.

No deixis que per les finestres de la teva llar s'escapi la calor de la calefacció a l'hivern i aposta per les finestres de pvc. Aïllem el teu habitatge de sorolls, del fred i de la calor. Som professionals, el nostre objectiu és generar confiança amb productes d'excel·lent qualitat.

Comptem amb un taller propi on fabriquem baranes, balconades d'acer inoxidable, reixes... Que podem fabricar a mesura i personalitzades. Crida'ns i informa't! Estarem encantats d'atendre't i ajudar-te i t'elaborarem un pressupost personalitzat i sense compromís.

Vaig donar adéu a la teva banyera i aposta per un plat de dutxa. En Disseny Amb Vidre comptem amb un ampli estoc. Aconseguim qualsevol mampara, sempre de gran qualitat. Ens encarreguem del manteniment de totes les nostres instal·lacions.

Un altre dels nostres serveis és la col·locació de mosquiteras, instal·lació de persianes, que també fem motoritzades i sostres sándwich i policarbonat. En què podem ajudar-te? També som especialistes en insonoritzacions que duem a terme per a estudis d'enregistrament, col·legis o particulars.

Parlem?

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On som
Carrer de Sant Josep, 16 - 18 08340 Vilassar de Mar Barcelona
Carrer de Sant Josep, 16 - 18 08340 Vilassar de Mar Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied